fbpx skip to Main Content

Vejledning 
NATURLIGT HORMONFORLØB

Er du træt af …

  • At overgangsalderen styrer alt for meget?
  • At være træt, energiforladt og uden sprudlende livskraft?
  • At sove elendigt?
  • At svede i tide – og utide!?
  • At have smerter i led og muskler?
  • At slimhinderne tørrer ud?
  • At humøret svinger – og det går ud over dine nærmeste?
  • At afprøve alt muligt som alligevel ikke rigtigt virker?
  • At opleve ikke at kunne trænge igennem hos lægen?

Så få min hjælp til at få klarhed over årsagerne til dine symptomer – og en konkret plan med løsninger

Lev livet fuldt ud – også i overgangsalderen

Lad mig …

… føre dig gennem hormonjunglen mod en bedre overgangsalder.

Jeg er uddannet vejleder i NHT Naturlig Hormonterapi®.

Uddannelsen er baseret på den omfattende forskning bag bogen Naturlig Hormonterapi – du har et valg, samt Anette Paulins kliniske erfaring med Naturlig Hormonterapi®.

Klik her og læs mere om mig
Hej, jeg hedder Helle Lone Jensen.

Jeg hjælper og inspirerer kvinder – som dig – til at få en bedre overgangsalder. Så du i stedet for at gå og døje med alle mulige – og umulige! – gener, kan leve et liv fyldt med velvære, energi og livsglæde.

Det er muligt.

Jeg har selv været der – og er der for så vidt stadigvæk. Nu har jeg blot lært, hvordan jeg slipper for at døje med de ubehagelige symptomer på overgangsalderen.

Jeg føler mig ikke længere som en gammel tør kiks, der bare sveder, svulmer op, bider hovedet af andre og … (fyld selv mere på).

Hvis jeg kan ændre min overgangsalder, så kan du også.

 

Det er ikke en naturlov, at du skal lide i overgangsalderen

Det er faktisk ikke en naturlov, at når din krops hormonproduktion falder, så skal der automatisk følge en masse voldsomme ubehageligheder med.

Overgangsalderen behøver ikke være ulidelige og tunge år, du blot skal overleve, mens du drømmer om et bedre liv.

Har du nogensinde overvejet, hvorfor nogle kvinder bare glider gennem overgangsalderen? Det er jo ikke fordi, deres hormonniveauer ikke falder. Det gør alle kvinders.

Men der er en masse forskellige faktorer, der spiller ind – og afgør om du er én af dem, som kommer til at lide i adskillige år i overgangsalderen. Alt sammen noget, som jeg inddrager i min vejledning i NHT Naturlig Hormonterapi®.

For nogle kvinder er der nærmest intet ubehag overhovedet. For andre kvinder forsvinder symptomerne igen efter et par år, mens nogle kvinder lider i adskillige år.

Nye studier viser, at hedeture kan blive ved i helt op til 15 år. Og så er der alle de kvinder, som bliver ved med at være plaget af tørre slimhinder langt op i alderen.

 

Sådan slap jeg ud af overgangsalderens kløer …

… så jeg igen kunne opleve glæde ved livet, have energi til at leve det liv, som jeg ønsker – og føle at min krop igen var på min side.

Min overgangsalder kom snigende, helt uden at jeg var klar over det.

Først kom den dårlige søvn, hvor jeg kunne ligge vågen i flere timer. Så kom det dårlige humør. Hold op, hvor var jeg sur og irriteret. Stakkels dem, som var omkring mig. Jeg synes bare, at de var så irriterende. Og kunne slet ikke lade være med at fortælle dem det. Undskyld!

Oven i kom hedeturene. De var korte, men til gengæld havde jeg 3-4 af dem i timen. Jeg følte mig træt, irritabel og kunne ikke overskue så meget som tidligere. For slet ikke at tale om min trætte hud, hælrevner og tørre slimhinder.

Hvad var det lige, der skete med min krop? Var jeg ved at blive skør?

Endelig gik det for mig: Det var jo overgangsalderen?!

Det overraskede mig, for jeg var jo endnu kun sidst i 40’erne. Livet var pludselig blevet meget anderledes – og hårdt!

Og så begyndte min spændende vej

En god veninde, der er phytoterapeut, hjalp mig med at finde frem til en masse forskellige urter, som skulle hjælpe. Jeg prøvede blandt andet salvie-te, forskellige urtepiller og rødkløversaft. Føj! Det sidste smagte altså grimt. Men jeg klemte ballerne sammen, holdt mig for næsen og drak det. Det ville også have været det hele værd, hvis det havde virket på mig.

Desværre havde ingen af tingene den store effekt på mig. Jeg svedte bare videre, lå vågen om natten og var gennemtræt og energiforladt.

Oveni kom nu også slimhinder så tørre som Sahara. AV! Det gjorde ondt.

Jeg satte mig for at finde ud af mere om årsagen til mine symptomer – og hvad jeg kunne gøre ved dem. Jeg gik i gang med at studere hormoner og overgangsalderen. Læste tykke bøger og deltog i online-foredrag og kurser i ind- og udland.

Det gør jeg sådan set stadigvæk. Hormoner er helt vildt spændende – især viden om, hvordan jeg kan hjælpe andre til at få en bedre hormonel balance – og dermed en bedre overgangsalder.

Undervejs i min søgen stødte jeg på bogen Naturlig Hormonterapi – Du har et valg!

Fantastisk bog. Læs den!

Der fandt jeg min vej til en bedre overgangsalder. Først gennem et forløb med Naturlig Hormonterapi – og bagefter med en uddannelse som vejleder i NHT Naturlig Hormonterapi®.

Og nu, ja så arbejder jeg selv som vejleder i NHT Naturlig Hormonterapi®. Jeg hjælper dagligt kvinder, som gerne vil slippe ud af overgangsalderen. Du kan også få min hjælp til at slippe godt og trygt gennem hormonjunglen.

DU KAN ÆNDRE DIN OVERGANGSALDER

Du er kommet i overgangsalderen, og du mærker nu – sikkert mere end nogensinde – hvor meget dine hormoner styrer dit energiniveau, dit humør, din søvn, dit helbred, dit velvære, din livsglæde og din evne til at forbrænde fedt.

Der er ingen grund til at lide mere end højst nødvendigt i overgangsalderen.

Du kan ændre dit liv til det bedre – og opleve at få dit velvære, din vitalitet og livsglæde igen.

LÆS HVAD ANDRE KVINDER SIGER

Jeg har simpelthen behov for at fortælle dig, hvordan det går! :)

Jeg fik min pakke fra Frankrig i onsdags og startede på progestogelen der, og allerede da jeg vågnede torsdag morgen, havde jeg det helt anderledes i min krop. En velkendt, men efterhånden sjælden, følelse af afslappet velvære i min krop. Og samtidig en god energi og følelsen af at være helt til stede i min krop – helt ud til det yderste af huden.

Torsdag fik jeg så fjernet min hormonspiral – og kort efter jeg stod op her til morgen, kom min menstruation! WTF?!! Kan det gå så hurtigt?

Jeg kan også mærke, at der er sket noget med min fordøjelse. Selv om den altid har været stabil som et urværk, oplever jeg nu, at der lige som bliver tømt ordentligt ud. Jeg har ikke været opmærksom på, at det manglede, før jeg nu oplever, at det sker.
– Vibeke, 47 år

Efter en uges tid fik jeg mere energi, og mit negative tankemylder forsvandt, og jeg kunne sove om natten – det var fantastisk. Ligeledes er mit blodsukker mere stabilt, og min appetit er blevet mindre. Jeg føler mig hurtigere mæt. Og jeg føler mig ung igen!
– Lea, 61 år

Jeg er bare så glad, og ser lyst på fremtiden. Er mere i nuet, og går ikke i drama mere. Desuden har jeg ikke længere ondt i led osv. Og jeg har fået lyst til at købe tøj igen!
– Iben, 49 år

Jeg har mere energi, mindre tankemylder, fryser ikke så meget mere, og føler mig psykisk stærkere.
– Grethe, 58 år

De fleste af mine symptomer er forsvundet. Har ikke længere hedeture, hverken om dagen eller om natten. Jeg har heller ikke længere hovedpine, og ligger ikke længere vågen midt på natten. Jeg sover meget bedre. Mavefedtet er blevet mindre og trætheden er forsvundet. Nu mærker jeg kun den naturlige træthed efter en dag med god energi. Min koncentration og hukommelse er også blevet meget bedre. Jeg kan mærke energien helt ind i cellerne. Og jeg har fået mindre ømme led og mindre spændte muskler. Min mave er ikke så oppustet længere, og min uro og nervøsitet er også blevet meget bedre.

Tænk denne forbedring indenfor kun 3-4 måneder! Kan helt klart anbefale en vejledning hos Helle Lone Jensen.

– Dorthe, 47 år

Jeg vil gerne takke for din hjælp, da jeg var ‘ramt’. Jeg har nu styr på det hele – mit system/krop efter at have spist det du anbefalede.

Har ingen hedeture mere, og min vægt er blevet normal. Jeg har tabt de 14 kg, jeg havde taget på.

– Berit, 52 år

Min PMS er helt forsvundet :) . Mit humør er blevet bedre, og jeg trives bare bedre.

– Helle, 43 år

4 enkle trin til en overgangsalder med mere energi, livsglæde og velvære

SÅDAN FOREGÅR DET …

1. Du får lavet en hormontest

Du får lavet en hormontest, som bliver analyseret af det tyske laboratorium Medivere.

Du bestiller og betaler testen hos mig, og så får du et testsæt og en vejledning tilsendt. Når du har taget testen, sender du den direkte til laboratoriet i den vedlagte svarkuvert.

Testen viser dine niveauer af de vigtigste steroid-hormoner: østradiol, østriol, progesteron, testosteron, DHEA og kortisol.

Den giver dig klar besked om dine hormonelle ubalancer – og er et fantastisk redskab til at finde ud af, hvor du præcis skal sætte ind for at genoprette din hormonbalance.

Hormontesten er en spyttest, som du let og smertefrit selv kan lave hjemme.

2. Du svarer på et spørgeskema om dine symptomer og dit helbred – og sender det retur til mig

Det er vigtigt, at jeg kender til dine symptomer og dit helbred. NHT Naturlig Hormonterapi® er en holistisk vejledning, der tager udgangspunkt i dig og din krop.

Dine symptomer og testresultater er basis for min vejledning til dig.

3. Du får en personlig og grundig vejledning

Her får du svar på testen og en uddybende forklaring på, hvad de forskellige hormoners niveauer betyder for dig – og hvordan de hænger sammen med dine symptomer. Jeg har lavet en grundig analyse til dig.

Derefter får du min vejledning til, hvordan du bedst kan styrke din hormonbalance – med naturlige hormoner, vitaminer og mineraler, kosttilskud og eventuelle enkelte livsstilsændringer. Redskaber som du fremover kan bruge til at passe godt på din hormonbalance og dit helbred.

Du får din helt egen individuelle plan, som passer præcis til dig. En plan som du kan bruge til at rette op på din hormonbalance, så du igen kan få et optimalt velvære.

Vejledningen foregår over mobilen eller online (Skype eller via link til online-møderum, som du modtager fra mig).

Din grundige vejledning varer omkring 75 minutter.

4. Du får en opfølgende vejledning

Efter 3 måneder får du en opfølgende vejledning.

Her får du svar på alle dine spørgsmål, og får hjælp til at justere din dosis af bioidentiske hormoner – og vejledning i eventuelle ekstra gavnlige tiltag.

Ud fra et spørgeskema og en samtale vejleder jeg dig i, hvordan du kommer bedst videre med Naturlig Hormonterapi.

Din opfølgende vejledning varer cirka 50 minutter.

Og husk, du står aldrig alene. Du kan altid få min hjælp ved bestille en ekstra vejledning, når du har brug for det.

Læs mere om mine hormonpakker og priser nederst på siden.

Få klarhed over dine hormonelle ubalancer

Læs Lea historie …

STORT JA til bioidentiske hormoner!

Efter 2 dage med cremen, havde jeg på fornemmelsen at jeg igen kunne tømme blæren. Efter en uges tid fik jeg mere energi og mit negative tankemylder forsvandt og jeg kunne sove om natten – det var fantastisk. Ligeledes er mit blodsukker mere stabilt og min appetit er blevet mindre, jeg føler mig hurtigere mæt.

Klik her og læs mere om Leas dejlige erfaringer med NHT Naturlig Hormonterapi

 

Jeg er 61 år og kvinde og lærte bioidentiske hormoner at kende på et tidspunkt i mit liv, hvor jeg var ekstra meget plaget af urinvejsinfektioner. Det er kun et halvt år siden. Jeg har haft tendenser til urinvejsinfektioner det meste af mit voksenliv, men denne gang ville infektionen ikke slippe sit tag.

Jeg kunne ikke sove om natten, havde tankemylder og uro i kroppen. Jeg googlede på internettet for at finde hjælp. Det var ligesom om min krop var ved at sige stop. Jeg havde ikke forestillet mig, at jeg som ældre ville få så ubehagelige symptomer. Jeg fik også øjenbetændelse og voldsom influenza. Influenza havde jeg ikke haft i mange år.

Mine slimhinder var helt i ubalance. Min psyke var i laser. Jeg var sårbar og havde negativt tankemylder specielt om aftenen. Jeg kunne ikke overkomme ret meget.

Jeg panikkede og googlede på nettet i håb om at finde hjælp. Jeg fandt ret hurtigt en hjemmeside skrevet af NHT-vejleder Helle Lone Jensen. Her kunne man downloade en guide med råd om en bedre overgangsalder. Jeg læste guiden og blev interesseret i at vide mere.

Jeg opdagede, at der var noget der hed bioidentiske hormoner. Det var nyt for mig.

Jeg fik kendskab til bogen Naturlig hormonterapi – Du har et valg! af Anette og Jens Ole Paulin. Det var spændende stof og ny tænkning. Jeg vil anbefale alle kvinder at læse bogen. Jeg har nu læst bogen flere gange nu. Jeg blev enig med mig selv om, at det var noget jeg ville prøve, for min tilstand kunne da ikke blive værre.

Jeg kontaktede Helle Lone Jensen – NHT vejleder. Vi havde lidt korrespondance frem og tilbage, og jeg besluttede at indlede et forløb med Helle som støtte.

Ud fra en spyttest fik jeg at vide, at mine hormoner var ude af balance. Det viste sig, at det var forventede ubalancer, når man havde nået min alder, men ubalancer kan forekomme i alle aldre. Jeg fik udarbejdet en vejledning, som jeg skulle følge.

Det første jeg bemærkede, da jeg begyndte at smøre mig med hormoncremen var, at det virkede vanddrivende. Jeg har på mine ældre dage følt at jeg ikke kunne tømme blæren helt. Efter 2 dage med cremen, havde jeg på fornemmelsen at jeg igen kunne tømme blæren. Efter en uges tid fik jeg mere energi og mit negative tankemylder forsvandt og jeg kunne sove om natten – det var fantastisk. Ligeledes er mit blodsukker mere stabilt og min appetit er blevet mindre, jeg føler mig hurtigere mæt.

Tøv ikke med at komme i gang med at bruge bioidentiske hormoner. Jeg vil anbefale at man læser bogen inden man går i gang. Den er meget dybdegående og har forklaringer, som er lette at forstå. Det giver bare så meget mening at læse den. Den er et vigtigt redskab under hele processen.

Vær ikke nervøs for at prøve, man lærer hurtigt at mærke om doseringen er ok, og i bogen er der en tjekliste. NHT-vejlederen er der også til at vejlede. Nogle af de positive forandringer sker ret hurtigt.

Jeg arbejder stadig på at få stabiliseret min hormonbalance. Det kan tage lidt tid, hvis hormonbalancen har været ustabil længe og inden man kan nøjes med en vedligeholdelsesdosis, men det er det hele værd.

Jeg er dybt taknemlig for, at jeg lærte bioidentiske hormoner at kende og fik mit gode liv, overskud til at leve det og mit gode humør tilbage.

– Lea

Seneste nyt fra Lea er, at lægen nu siger, at hendes slimhinde ser fin ud, og at der ikke længere er nogen udtørring.

HELT ENKELT …

Få styr på din hormonbalance

En grundig analyse af dine symptomer og testresultater er basis for min vejledning til, hvordan du får styr på din hormonbalance.

Få redskaber du nemt kan bruge

Du får din helt egen individuelle plan med redskaber, der passer lige til dig og dine ubalancer. Vejledningen er holistisk og inddrager naturlige hormoner, vitaminer og mineraler, kosttilskud og eventuelle livsstilsændringer.

Brug sikre og effektive bioidentiske hormoner

Forskning og klinisk viden viser, at bioidentiske hormoner er de bedste og mest sikre hormoner, du kan bruge i overgangsalderen.

I tvivl om det er noget for dig?

Du kan helt gratis bestille en samtale på 15 minutter, hvor du kan få svar på om et forløb med NHT Naturlig Hormonterapi ® er det helt rette for dig.

Send en mail til mig på helle@hellelonejensen.dk

 Find ud af hvordan du kan genskabe din hormonbalance

SÅDAN FÅR DU MIN HJÆLP

HORMONFORLØB 

[1 hormontest + 2 vejledninger]

Du får hele pakken for 3.496,-

Eller 2 rater á 1.598- (spar 300,-) // 3 rater á 1.132,- (spar 101,-)

Inklusiv ekspresforsendelse af spytprøven til Tyskland (værdi 196 kr.).

Du får tilsendt en hormontest og en præcis vejledning til, hvordan du tager testen. Bagefter sender du testen i den vedlagte svarkuvert til laboratoriet i Tyskland. Forsendelsen er inkluderet i prisen for hormonforløbet. Du får præcis vejledning til, hvordan du sender spytprøven.

Du udfylder et skema med oplysninger om dine symptomer, og sender det retur til mig. Når jeg får resultatet retur fra laboratoriet, sammenholder jeg det med dine oplysninger og laver en analyse til dig og en plan til dig.

Herefter får du en samtale, hvor du får svar på din test og hvordan dine hormonniveauer hænger sammen med dine symptomer, samt hvad du kan gøre for at rette op på dine hormonelle ubalancer.

Samtalen varer 60-75 min. og foregår over mobilen eller online (du modtager link til online-møderum fra mig, som du blot skal klikke på).

Opfølgende vejledning

Efter 3 måneder får du en opfølgende vejledning. Her får du svar på alle dine spørgsmål og får hjælp til at justere din dosis af bioidentiske hormoner – og vejledning i eventuelle ekstra tiltag.

Ud fra et kortere spørgeskema og en samtale på 50-60 minutter vejleder jeg dig i, hvordan du bedst kommer videre med dit Naturlige Hormonforløb.

OPFØLGENDE HORMONTEST OG VEJLEDNING

NB: Kun for dig, der tidligere har været i forløb hos mig.

Hele forløbet: 2.396,-
(Eller 2 rater á 1.198,-)

Nu inklusiv kurerforsendelse af spytprøven til Tyskland (værdi 196 kr.).

Jeg anbefaler, at du senest 6-9 måneder efter, at du er begyndt med bioidentiske hormoner og andre naturlige tiltag, får lavet en ny opfølgende hormontest.

Når jeg har fået testresultatet, vil vi aftale tid til en gennemgang af resultatet af testen – og til min vejledning til, hvordan du nu kommer videre med dit Naturlige Hormonforløb.

Vejledningen varer 50-60 min. og foregår over mobilen eller online.

 

NB: Kun for dig, der tidligere har fået en hormontest og vejledning hos mig.

Back To Top