fbpx

E-bog
Sådan lindrer du dine symptomer i overgangsalderenAlt dette får du for 0 kroner:
  • Test dig selv og find de hormonelle ubalancer, der ligger bag dine symptomer.
  • Konkrete redskaber så du kan lindre - eller helt slippe af med - dine ubehagelige gener.
  • Præcis viden om årsagerne til dine symptomer.

Få bogen nu og kom straks i gang med at forandre din overgangsalder

Du bliver samtidig tilmeldt mit populære nyhedsbrev fuld af nyttig viden, brugbare redskaber og super gode tilbud, der hjælper dig til at lindre din overgangsalder. Du kan til enhver tid melde fra med et enkelt klik.

Mit navn er Helle Lone Jensen

Jeg hjælper, inspirerer og vejleder dagligt kvinder til at få en nemmere og behageligere overgangsalder. Jeg er uddannet vejleder i NHT Naturlig Hormonterapi®, og så har jeg mærket,  overgangsalderen på egen krop. Overgangsalderen kan være noget af en mundfuld, og derfor har jeg lavet denne e-bog og minikursus for også at hjælpe dig til en nemmere overgangsalder.

© 2020 Helle Lone Jensen