fbpx skip to Main Content

Kender du til det her?

Min overgangsalder kom snigende, helt uden at jeg var klar over det.

Først kom den dårlige søvn, hvor jeg kunne ligge vågen i flere timer.

Så kom det dårlige humør. Hold op, hvor var jeg sur og irriteret – stakkels dem som var omkring mig i den periode. Jeg synes bare, de var så irriterende og kunne slet ikke lade være med at fortælle dem det. 

Og oveni kom så hedeturene. Jeg følte mig træt, irritabel og kunne ikke overskue så meget som tidligere.

Er du også i overgangsalderen, så læs min gratis E-bog. Download den lige her: Få styr på din overgangsalder – Hormoner, årsager og løsninger

Men det er jo overgangsalderen!?

I begyndelsen vidste jeg ikke rigtig, hvad det var der skete, men efter et stykke tid gik det op for mig, at jo det var rent faktisk var symptomer på overgangsalderen. Det overraskede mig, for jeg var jo kun 47.

Hedeturene tog til. De var korte, men til gengæld havde jeg 3-4 stk. i timen. Jeg ville gerne have en overgangsalder uden hormonbehandling, og jeg var opsat på at finde en naturlig vej.

Jeg har  en god veninde, som er phytoterapeut, og hun hjalp med at finde forskellige urteprodukter og andre naturlige midler mod overgangsalderen. Jeg prøvede blandt andet salvie-te, forskellige slags urtepiller og rødkløversaft. Men desværre havde ingen af tingene den store effekt på mig. Så jeg svedte bare videre, vågnede om natten og var træt og energiforladt.

Hedeture på retur – YES!

Men så var jeg så heldig at støde på en anden veninde, som havde været igennem de samme gener i overgangsalderen. Hun fortalte om nogle fototerapi-plastre, som mest af alt kan sammenlignes med den virkning, som akupunktur giver – bare uden nåle. Energiterapi kaldte hun det. De havde virket godt på hende og var nemme at bruge selv, så jeg besluttede mig for at prøve dem. Jeg bestilte dem alle, for nu ville jeg virkelig gerne have lindret mine symptomer!

Og så skete der endelig noget! ENDELIG!

Til min store glæde oplevede jeg, at hedeturene blev sjældnere og kortere. Efter 3 uger var de helt væk og humøret og energien i kraftig bedring.

Kort efter begyndte jeg også på et kosttilskud, som har givet mig det sidste boost, og jeg føler mig nu mere energifyldt og mere overskudsagtig, end jeg har gjort i flere år på trods af min overgangsalderen.

Nu føler jeg mig ikke længere som en gammel, tør kiks.

Det kan til tider være hårdt – og dyrt – at afprøve forskelligt naturmedicin mod hedeture og overgangsalder, men hold op, hvor er det dejligt, når man finder noget der virker.

Helle-2

 

 

PS: Skriv endelig hvis du har kommentarer, spørgsmål eller bare gerne vil fortælle, hvordan du oplever overgangsalderen. Måske har du også afprøvet en masse, og fundet noget, der virker? Jeg læser og svarer på alle mails.

 

helle@hellelonejensen.dk ♥ Mobil: 29 42 54 73  ♥ hellelonejensen.dk

Back To Top