fbpx

Test dig selv

Hvor hårdt ramt er du af overgangsalderen?

54 symptomer - Hvor mange har du?

Download testen

Det koster intet ud over din mailadresse. Du får samtidig frit abonnement på mit nyhedsbrev med nyttig viden samt gode tilbud på mine forløb og kurser. Kan du ikke bruge al den hjælp, der er på vej til dig, kan du til enhver tid afmelde med ét klik.

Spørgeskema udviklet til forskningsbrug

Testen bygger på et spørgeskema (MenoScores Questionnaire), udviklet af et hold danske forskere, til at måle og vurdere de generende symptomer, som kvinder oplever i årene omkring menopausen.

54 symptomer i 12 grupper

Testen indeholder  54 symptomer, der er inddelt i 12 grupper.

1.   Hedeture
2.   Svedeture
3.   Generel svedtendens
4.   Søvnproblemer
5.   Hukommelse
6.   Følelsesmæssige
7.   Mave og bughule
8.   Fysiske
9.   Urinale og vaginale
10. Hud, hår og slimhinder
11.   Seksuelle
12.  Menstruelle

Download testen

Det koster intet ud over din mailadresse. Du får samtidig frit abonnement på mit nyhedsbrev med nyttig viden samt gode tilbud på mine forløb og kurser. Kan du ikke bruge al den hjælp, der er på vej til dig, kan du til enhver tid afmelde med ét klik.

Hej, jeg er Helle Lone Jensen

Jeg hjælper, inspirerer og vejleder kvinder til at få en lettere overgangsalder. Jeg er uddannet vejleder i NHT-Naturlig Hormonterapi®.

Desuden har jeg selv været gennem overgangens rutsjebanetur, og kender derfor til utallige af udfordringerne på egen krop og sind. Det giver mig en stor forståelse for, hvordan overgangen kan påvirke både dagligdagen og livskvaliteten. For nogle kvinder endda meget voldsomt.

Du er meget velkommen ind her i mit overgangsunivers, hvor du finder gratis hjælpsom viden, men også forløb og kurser, der gør overgangsalderen betydeligt nemmere. Det vil være en fornøjelse at møde dig.