fbpx

TEST DIG SELV

HVOR HÅRDT RAMT 

ER DU AF OVERGANGSALDEREN

12 NEMME SPØRGSMÅL OG DU HAR DIT SVAR

Det koster intet ud over din mailadresse. Du bliver samtidig tilmeldt mit nyhedsbrev med nyttig viden, brugbare redskaber og gode tilbud. Kan du ikke bruge al den hjælp, der er på vej til dig, kan du til enhver tid afmelde med et enkelt klik.

TAG TESTEN:

Opfører din krop og dit humør sig anderledes, så tag testen.

Det kommer bag på de fleste kvinder, at overgangsalderen oftest begynder allerede i midten af 40'erne. Eller endda tidligere.

Få testet, hvor hårdt ramt du er.

du får også:

Et minikursus om overgangsalderen på 7 mails med uundværlig viden, du sjældent læser andre steder.

Viden der styrer dig lettere gennem din overgangsalder.

HJERTELIG VELKOMMEN TIL MIT UNIVERS FOR KVINDER I OVERGANGSALDEREN

Hej, jeg er Helle.


Til daglig hjælper, inspirerer og vejleder jeg kvinder som dig til at få en bedre overgangsalder. Kvinder som gerne til slippe af med deres ubehagelige symptomer, og som ønsker en overgangsalder fyldt med velvære, energi og livsglæde.


Kom med ind. Jeg kan slet ikke vente med at dele min viden med dig.


DU FÅR BÅDE TEST OG MINIKURSUS

KOM MED IND I UNIVERSET. DU BEHØVER IKKE STÅ ALENE.

Det koster intet ud over din mailadresse. Du bliver samtidig tilmeldt mit nyhedsbrev med nyttig viden, brugbare redskaber og gode tilbud. Kan du ikke bruge al den hjælp, der er på vej til dig, kan du til enhver tid afmelde med et enkelt klik.

Det skrev Hanne til mig:


Der er mange som forsøger sig, både på tv og Facebook, men jeg har endnu ikke oplevet nogen, som har gjort det så grundigt og rigtigt som dig.


© 2020, Helle Lone Jensen    I   Handelsbetingelser    I  Cookie- og privatlivspolitik