fbpx Skip to content

Handelsbetingelser

Produkter og tjenester udbydes af:

Helle Lone Jensen, Løvevej 4C, 8654 Bryrup

Kontakt

Kontakt mig bedst og hurtigst på helle@hellelonejensen.dk.
Eller ring på 60 62 42 51.

Tilmelding, betaling og priser

Alle priser er angivet i danske kroner inklusiv moms.

Du modtager senest 72 timer efter din bindende tilmelding en faktura på den e-mailadresse, du opgav ved den bindende tilmelding.

Din tilmelding er bindende, og du er forpligtet til at betale den tilsendte faktura.

Du har 8 dage til at betale fakturaen, efter den er tilsendt til din opgivne e-mail.

Hvis du har valgt at betale i rater modtager du faktura/fakturaer på de resterende rater med en måneds mellemrum med forfaldsdato 8 dage efter fremsendelsen.

 

Rettigheder

Alle rettigheder til kurser, workshops, events samt digitale produkter tilhører Helle Lone Jensen. Ved køb opnås én licens.

Alle online-produkter er personlige og må derfor ikke sælges, udlånes, gives væk eller på anden måde distribuere produktet.

Ligeledes må adgangskoder til online-produkter ikke videregives, men kun bruges af dig personligt.

Levering

Digitale produkter leveres straks efter køb via e-mail eller med adgangskode til et lukket forum eller på den dato, som er angivet på købssiden. Det digitale produkt fremsendes til den e-mail, som køber har indtastet i ordrefeltet.

Produkterne bliver leveret digitalt via e-mail, som fysiske kurser eller arrangementer, eller med Post eller fragtmand.

Levering sker som oftest i løbet af få minutter, men i helt særlige tilfælde kan der gå op til 5 hverdage.

Ikke afhentede pakker

Får jeg pakker retur, der ikke er afhentet, betaler du selv for at få varen tilsendt igen. Hertil lægges et håndteringsgebyr på 150 kroner inklusiv moms. Ønsker du mod formodning ikke at få varen tilsendt igen, bliver håndteringsgebyret fratrukket varens pris.

Returret

Der er 14 dages returret på fysiske produkter.

Hvis du fortryder dit køb inden 14 dage, så kontakt mig på helle@hellelonejensen.dk, og du vil få pengene retur.


Digitale produkter

Ved køb af digitaleprodukter (fx e-bog), hvor materialet leveres øjeblikkeligt og automatisk straks efter købet, bortfalder de 14 dages fortrydelsesret.

Bioidentisk hormonforløb

Der er ingen fortrydelsesret på Bioidentisk hormonforløb. Din tilmelding er bindende og du er forpligtet til at betale tilsendte faktura/fakturaer. Jeg refunderer ikke betalte beløb.

Foredrag eller begivenheder afholdt live enten fysisk eller via livesending

Der er ikke returret på billetter til foredrag.

Ved workshops eller kurser som afholdes live enten fysisk eller via livesending kan du melde afbud senest 30 dage før afholdelsen, dog kræves et gebyr på 10%. Ved mindre end 30 dage til afholdelse kræves 50% i gebyr. Ved mindre end 14 dage til afholdelse gives der ingen refusion.

Dog er du velkommen til at overdrage din plads eller billet til en anden eller få tilbudt deltagelse på samme begivenhed senere, hvis sådan er planlagt.

I tilfælde af ændringer i tidspunkt eller sted, får du besked senest 24 timer i forvejen. Hvis jeg i tilfælde af sygdom eller andre uforudsete hændelser er nødsaget til at aflyse, vil du då det fulde betalte beløb retur eller anvises en ny dato.

Bonusprodukter

I tilfælde af der er tildelt bonusprodukt i forbindelse med et køb fratrækkes prisen for bonusproduktet ved refusion. Er prisen for bonusproduktet højere end dét beløb, du skal have retur, vil du modtage en faktura på det resterende beløb.

Digitale produkter

Du har adgang til det digitale produkt i den tid, som er angivet på salgsiden på tidspunktet for dit køb.

Helle Lone Jensen har ret til at nedlægge kurser og produkter. I sådanne tilfælde vil du få mulighed for at downloade dit tilgængelige materiale. Du får minimum 14 dages varsel, før nedlukningen.

Du er selv ansvarlig for at have adgang til internettet og at have de nødvendige elektroniske enheder og nødvendige programmer, der gør det muligt at deltage online og/eller downloade det købte materiale.

Reklamation, fejl, mangler eller manglende levering ved fysiske produkter

Du skal oplyse om eventuelle fejl og mangler inden for rimelig tid. Rimelig tid er 2 måneder. Det er din pligt at angive og på forlangende vise, hvad fejlen eller manglen består af.

Eventuelle undskyldelige grunde har ikke betydning. Så hvis du er på ferie, messe, syg, rejse eller tilsvarende og ikke reklamerer rettidigt vil dit krav om mangler være fortabt.

Bioidentisk hormonforløb

Fortrydelsesret:
Der er ingen fortrydelsesret på Bioidentisk hormonforløb. Din tilmelding er bindende og du er forpligtet til at betale tilsendte faktura/fakturaer. Jeg refunderer ikke betalte beløb.

Vejledningen:
Vejledningen foregår enten via mobil eller onlinemøderum.

Hvis du har valgt vejledning via mobil er du ansvarlig for at have en mobil, der virker og har forbindelse til mobilnettet. Ligeledes er du ansvarlig for at ringe mig op på 60 62 42 51 på tidspunktet for din vejledning.

Hvis du har valgt vejledning via onlinemøderum er du ansvarlig for at have adgang til internettet via en opdateret browser samt have kamera og mikrofon tilknyttet på den elektroniske enhed, som du bruger til at tilgå møderummet online. Du modtager link til møderum, der ikke kræver særlige programmer, men som kan tilgås via internettet.

Bestilling og afbestilling af vejledning:
Du bestiller selv tid online, og får tilsendt en bekræftelse til den mail, du har opgivet ved bestillingen. Du får desuden en påmindelse via mail 24 timer før din vejledning.

Du kan selv online afbestille din tid indtil 1 time før din vejledning begynder. Linket til afbestilling finder du på din bekræftelses- eller påmindelsesmail. Hvis du udebliver (ikke ringer op til mig eller møder op i onlinemøderummet senest 15 minutter efter din aftalte tid er begyndt) uden at have afbestilt senest 1 time før eller lavet en aftale herom med mig på mail, så bortfalder din vejledning. Du kan dog mod et gebyr på 350 kroner bestille en ny tid og få din vejledning.

Tidsramme
Forløbet skal være afsluttet senest seks måneder efter din første vejledning.

Købet af forløbet er gældende i et år. Det vil sige, at den sidste vejledning skal være afholdt senest et år efter datoen på fakturaen.