fbpx
skip to Main Content

Produkter og tjenester udbydes af Helle Lone Jensen, Løvevej 4C, Vrads, 8654 Bryrup, CVR-nr. 38417436


KONTAKT:

Kontakt mig hurtigst via helle@hellelonejensen.dk
Du kan ikke være sikker på at træffe mig på telefonen med mindre, du har lavet en aftale. Ligeledes kan du heller ikke være sikker på at få svar på SMS eller beskeder lagt på telefonsvareren.


BETALING OG LEVERING:
Ved køb af digitale produkter kan du betale med Visa Dankort og Mastercard.

Du modtager straks efter købet en faktura på email til den opgivne email-adresse.

Vi gemmer aldrig dine kortnumre, udløbsdato eller kontrolcifre.

Alle priser er i danske kroner inkl. moms.

Digitale produkter leveres efter køb via email eller med adgangskode til et lukket forum. Det digitale produkt fremsendes til den email, som køber har indtastet i ordre-feltet.

Emailadressen kan altid ændres enten ved at maile til mig på helle@hellelonejensen.dk eller rette den selv under “din profil”.

Ved køb af Hormonpakken modtager du en bekræftelses- og velkomstmail kort efter din bestilling. I mailen er der yderligere information om forløbet i Naturlig Hormonterapi.

Levering af digitale produkter sker som oftest i løbet af få minutter, men i helt særlige tilfælde kan der gå op til 5 hverdage.

Levering af hormontest sker som regel indenfor 4-7 dage.

PRISER & GEBYRER:
Alle priser er inklusiv moms.

Der er naturligvis ingen betalingsgebyrer.

ÆNDRE KORT/ANGIVE NYT KORT:
Ønsker du at forny dit betalingskort, kan dette gøres via din faktura, hvor du altid, på hver faktura, finder et link til at opdatere dine kortinfo.
Du kan også skrive til helle@hellelonejensen.dk og opsige dit abonnement og tegne et nyt med det nye kort.


RETTIGHEDER:

Alle rettigheder til workshops, kurser, events og digitale produkter tilhører Helle Lone Jensen.

Ved køb opnås én licens.

Alle online-produkter er personlige og må derfor ikke sælges, udlånes, gives væk eller på anden måde distribuere produktet.

Ligeledes må adgangskoder til online-pridukter ikke videregives, men kun bruges af dig personligt.


RETURRET:

Der ydes 14 dages returret. Hvis du fortryder dit køb inden 14 dage, så kontakt os på helle@hellelonejensen.dk og du vil få alle pengene tilbage.

Bemærk: Ved køb af elektronisk materiale, der leveres straks efter dit køb, bortfalder din fortrydelsesret. Jvf. “Lov om visse forbrugeraftaler §17, stk. 2, jf. §9 stk. 2 nr. 2a”.

Ved køb af hormonpakken, har du 14 dages fortrydelsesret fra købsdato. Dog tilbagebetales ikke den del af vejledningen (værdi 300 kr.), som du allerede har modtaget på mail kort efter dit køb.

Hvis du ønsker at fortryde dit køb, skal du sende en mail til helle@hellelonejensen.dk. I mailen skal du gøre mig tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.

Returnering af testsættet:
Du skal returnere testsættet senest 14 dage efter, du har meddelt, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal selv betale returforsendelsen til min adresse. Du har ansvaret for testsættet, indtil jeg har modtaget det helt og ubeskadiget på min adresse.

VILKÅR VEDR. OPFØLGENDE VEJLEDNING INKLUDERET I HORMONPAKKEN:
Den opfølgende vejledning inkluderet i hormonpakken skal være afholdt senest seks måneder efter første vejledning. Besked om ønske, om at modtage vejledningen skal være mig i hænde senest fem måneder efter første vejledning.


WORKSHOPS, KURSER, FOREDRAG & EVENTS:

Framelding: Ved mindre end 1 måned til afholdelse kræves 50 % i gebyr. Ved mindre end 14 dage til afholdelse gives der ingen refusion. Dog er du er altid velkommen til at overdrage din plads til en anden. Kontakt os da med information om, hvem der overtager din plads.


AFLYSNING:

Vi forbeholder os ret til at aflyse workshops, kurser, foredrag & events ved sygdom, eller andre uforudsete hændelser. Det vil i tilfælde af aflysning være muligt at vi finder en ny dato, alternativt at få pengene retur.


ABONNEMENTER:

For abonnementer gælder, at abonnementsprisen, som oplyst på produktsiden, automatisk bliver trukket for hver abonnementsperiode.

Kvittering for trækket tilsendes per email.
Der fremsendes kvittering for hvert træk og i hver kvittering oplyses, med dato, hvornår næste abonnementsperiode starter.

Du modtager en email med bekræftelse på din abonnementstilmelding efter indgåelse af abonnementet. I denne mail er et link, der skal klikkes på for at bekræfte aftalen.

Vi gemmer aldrig dine kortnumre, udløbsdato eller kontrolcifre.

Du kan når som helst opsige dit abonnement og der er ingen bindingsperiode. Du kan opsige dit abonnement på to måder:

  • På hver faktura findes et link til at opsige dit abonnement og klikker du hér, opsiges abonnementet øjeblikkeligt, og du vil ikke blive faktureret yderligere. Allerede udstedte fakturaer skal dog stadig betales.
  • Du kan skrive til helle@hellelonejensen.dk. Du skal blot opsige dit abonnement senest 5 hverdage før dit næste træk. Du kan altid se, hvornår dit næste træk er, på din sidst modtagne faktura.


OPSIGELSE AF ABONNEMENT:

Du kan når som helst opsige dit abonnement ved at skrive til helle@hellelonejensen.dk.
Opsigelsen er øjeblikkelig, og efter opsigelsen vil der ikke blive faktureret eller trukket yderligere. Allerede udstedte fakturaer skal dog stadig betales.

Back To Top