fbpx Skip to content

Velkommen til!

Hej, jeg hedder Helle Lone Jensen.

Jeg hjælper og inspirerer kvinder – som dig – til at få en bedre overgangsalder. Så du i stedet for at gå og døje med alle mulige – og umulige! – gener, kan leve et liv fyldt med velvære, energi og livsglæde.

Det er ikke en naturlov, at du skal lide i overgangsalderen

Det er faktisk ikke en naturlov, at når din krops hormonproduktion falder, så skal der automatisk følge en masse voldsomme ubehageligheder med.

Overgangsalderen behøver ikke være ulidelige og tunge år, du blot skal overleve, mens du drømmer om et bedre liv.

Har du nogensinde overvejet, hvorfor nogle kvinder bare glider gennem overgangsalderen? Det er jo ikke fordi, deres hormonniveauer ikke falder. Det gør alle kvinders.

Men der er en masse forskellige faktorer, der spiller ind – og afgør om du er én af dem, som kommer til at lide i adskillige år i overgangsalderen. Alt sammen noget som jeg inddrager i min vejledning i Bioidentisk Hormonforløb

For nogle kvinder er der nærmest intet ubehag overhovedet. For andre kvinder forsvinder symptomerne efter et par år, mens nogle kvinder lider i adskillige år.

Nye studier viser, at hedeture kan blive ved i helt op til 15 år. Og så er der alle de kvinder, som bliver ved med at være plaget af tørre slimhinder langt op i alderen.

Læs her, hvordan du kan komme i gang med at forandre din overgangsalder.

Sådan slap jeg ud af overgangsalderens kløer …

… så jeg igen kunne opleve glæde ved livet, have energi til at leve det liv, som jeg ønsker – og føle at min krop igen var på min side.

Min overgangsalder kom snigende, helt uden at jeg var klar over det.

Først kom den dårlige søvn, hvor jeg kunne ligge vågen i flere timer. Så kom det dårlige humør. Hold op, hvor var jeg sur og irriteret. Stakkels dem, som var omkring mig. Jeg synes bare, at de var så irriterende. Og kunne slet ikke lade være med at fortælle dem det. Undskyld!

Oven i kom hedeturene. De var korte, men til gengæld havde jeg 3-4 af dem i timen. Jeg følte mig træt, irritabel og kunne ikke overskue så meget som tidligere. For slet ikke at tale om min trætte hud, hælrevner og tørre slimhinder.

Hvad var det lige, der skete med min krop? Var jeg ved at blive skør?

Endelig gik det for mig: Det var jo overgangsalderen?!

Det overraskede mig, for jeg var jo endnu kun sidst i 40’erne. Livet var pludselig blevet meget anderledes – og hårdt!

Og så begyndte min spændende vej

En god veninde, der er fytoterapeut, hjalp mig med at finde frem til en masse forskellige urter, som skulle hjælpe. Jeg prøvede blandt andet salvie-te, forskellige urtepiller og rødkløversaft. Føj! Det sidste smagte altså grimt. Men jeg klemte ballerne sammen, holdt mig for næsen og drak det. Det ville også have været det hele værd, hvis det havde virket på mig.

Desværre havde ingen af tingene den store effekt på mig. Jeg svedte bare videre, lå vågen om natten og var gennemtræt og energiforladt.

Så stødte jeg på Lifewaves energiplastre, og så skete der noget. Endelig!

Mine hedeture blev sjældne og varede kort – og bedst af alt efter en måned, kunne jeg sove hele natten. Energien og humøret vendte tilbage. Jeg var vild med tanken om, at få styrket min krop helt ind på celleplan – uden medicin eller kemi.

Det var mit første skridt mod en overgangsalder, hvor jeg igen kunne nyde livet.

Desværre kom hedeturene tilbage. Dog ikke i samme styrke og hyppighed. Heldigvis hjalp det  stadig på mit energiniveau og jeg sov stadig dybt og godt om natten. Men oveni kom nu også slimhinder så tørre som Sahara. AV! Det gjorde ondt.

Jeg satte mig for at finde ud af mere om årsagen til mine symptomer – og hvad jeg kunne gøre ved dem. Jeg gik i gang med at studere hormoner og overgangsalderen. Læste tykke bøger og deltog i online-foredrag og kurser i ind- og udland.

Det gør jeg sådan set stadigvæk. Hormoner er helt vildt spændende – især viden om, hvordan jeg kan hjælpe andre til at få en bedre hormonel balance – og dermed en bedre overgangsalder.

Undervejs i min søgen stødte jeg på bogen Naturlig Hormonterapi – opgør med østrogenmyten.

Fantastisk bog. Læs den!

Der fandt jeg min vej til en bedre overgangsalder. Først gennem et forløb med Naturlig Hormonterapi – og bagefter med en uddannelse som vejleder i NHT Naturlig Hormonterapi®.

Og nu, ja så hjælper jeg dagligt kvinder, som gerne vil slippe ud af overgangsalderen. Du kan også få min hjælp til at slippe godt og trygt gennem hormonjunglen. Læs mere her.

 

Hjælp til dig – Personlig vejledning med Bioidentisk Hormonforløb

Få klar besked om årsagerne til dine symptomer – og hvad du kan gøre ved dem. Læs mere lige her.

Velkommen til – og god fornøjelse i mit univers og på bloggen

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, så tøv endelig ikke med at skrive til mig (helle@hellelonejensen.dk). Jeg vil med glæde høre fra dig. Jeg læser og svarer på alle mine mails.

God fornøjelse!

Helle-2